zondag 29 juli 2012

Krav Maga -Belgium




                                                              kravmaga-belgium





Krav Maga is het meest doeltreffende en realistische zelfverdedigings- en close-combatsysteem dat vandaag bestaat. internationaal erkend door experts in krijgskunsten en gevechtsinstructeurs word  het beschouwd als een praktische, doeltreffende en innoverende gevechtsmethode.
grootmeester Imi Sde-Or (Lichtenfeld) ligt aan de oorsprong van de Krav Maga methode ontwikkeld voor de Israëlische Verdedigingsmacht (I.D.F, Israeli Defence Forces) en voor de andere Israelische veiligheidsdiensten. sindsdien werd de methode ook aangepast voor gebruik door burgers in het dagelijkse leven.
Krav Maga is zo ontworpen dat om het even wie, jong en oud, man of vrouw, haar succesvol kan toepassen, onafhankelijk van de lichamelijke mogelijkheden van de betrokkene.
Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem dat gekenmerkt wordt door zijn eenvoud. Het geheim van zijn doeltreffendheid berust in natuurlijke technieken die makkelijk aan te leren zijn, door middel van moderne en vernuftige trainingmethodes in combinatie met logisch gestructureerde verdedigingstaktieken.
De dagelijkse realiteit van de staat Israël heeft de Krav Maga school talrijke mogelijkheden geboden om getest te worden in werkelijke situaties die veel gevaarlijker zijn dan een gewoon straatgevecht.
In naam van het ganse team van Krav Maga Belgium, wensen we U een aangenaam bezoek aan onze site en hopen we dat deze beantwoordt aan uw verwachtingen.
KRAV MAGA GLOBAL BELGIUM
Neerpedestraat, 184 – 1070 Brussel
Tel: +32 475 317 377 - Email: info@kravmaga-belgium.be






AnwerpenReset Fitness (Shopping Center Grand Bazar)
Beddenstraat - 2000 Anwerpen
Google Map
Hendrik Moerkerke
hendrik@kravmaga-belgium.be



  • Edegem
    Kattenbroek, 14 - 2650 Edegem
    Google Map
    Raphaël Glassberg
    +32 477 13 14 96
    raph@kravmaga-belgium.be






  • Geen opmerkingen:

    Een reactie posten